Alpine

ALPINE

 

.

Marktleider in gehoorbescherming en het voorkomen van gehoorschade. Onze brede range aan oordoppen met filters beschermt het gehoor van muzikanten en muziekliefhebbers, zwemmers en waterpoloƫrs, cabrio- en motorrijders, kinderen, reizigers en doe-het-zelvers. En ze bevorderen een gezonde nachtrust. Onze oordoppen hebben als enige een uniek filtersysteem. Een gebruiksvriendelijke en comfortabele bescherming tegen gehoorschade.

 

 

PARTYPLUGS

 

 

Universele muziekoordoppen om het gehoor te beschermen tegen te harde muziek in het uitgaansleven, tijdens concerten of bij muziekevenementen. De muziekbeleving en communicatie blijven optimaal. Alpine heeft hiervoor ideale oordoppen ontwikkeld: de Partyplug oordoppen.

SLEEPSOFT

 

 

De nieuwe Sleepsoft slaapdoppen zijn de eerste en enige oordoppen op de markt met zachte filters. Deze unieke zachte filters zorgen ervoor dat storende geluiden worden gedempt terwijl een huilende baby, de bel, de wekker en het alarm voldoende hoorbaar blijven. Het materiaal van de filters is zo flexibel dat zelfs slapen op je zij comfortabel blijft.

FLYFIT

 

 

Comfortabele oordoppen waarmee je geen last meer hebt van drukverschillen in het oor tijdens het stijgen en het dalen van het vliegtuig. Flyfit oordoppen zijn bovendien ideaal om hinderlijke omgevingsgeluiden te dempen tijdens het reizen met auto, trein en vliegtuig. In de zachte Alpine Flyfit oordoppen zitten speciale gele filters die hinderlijke omgevingsgeluiden dempen.

 

 

Met de Alpine Flyfit oordopjes kun je relaxed reizen en kom je veel fitter op je bestemming aan.

 

SWIMSAFE

 

 

Veel mensen willen voorkomen dat er water in hun oren komt tijdens het zwemmen, douchen, surfen/watersporten, etc. Watersporters willen bijvoorbeeld hun oren beschermen tegen (koud) water. Speciaal hiervoor heeft Alpine ideale oordoppen ontwikkeld: de Swimsafe.

WORKSAFE

 

 

Deze universele gehoorbescherming is speciaal ontwikkeld om het gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden tijdens het werk of tijdens het klussen thuis. Communicatie met de omgeving blijft mogelijk. Zowel voor gebruik op de werkvloer als voor gebruik tijdens hobbywerkzaamheden heeft Alpine ideale oordoppen ontwikkeld: de Worksafe oordoppen.

PLUGGIES KIDS

 

 

Deze oordoppen zijn speciaal gemaakt voor kinderen. Deze beschermen de oren van uw kind tegen hard geluid, muziek en water. Gesprekken blijven verstaanbaar door de unieke Alpine filter.

CONTACTEER ONS

Niijverheidsstraat 76,

9890 Gavere

Eveline: 0478/08.50.06

Michel: 0478/93.12.86

VOLG ONS

IN SAMENWERKING MET