Dreve

DREVE

 

.

Goede gehoorbescherming is een combinatie van een op maat gemaakte oordop en een filter. Dreve levert op maat gemaakte oordoppen voor elke situatie. Van schietsporten tot rockconcerten, van reizen tot klussen, van motorrijden tot slapen.

 

COMFORTNIGHT

 

 

De ComfortNight oordoppen van Dreve zijn speciaal bedoeld voor mensen die storende omgevingsgeluiden willen buitensluiten om rustig te kunnen slapen.

MUSIC DM

 

 

De oordoppen Music DM zijn bedoeld voor bezoekers van concerten en dancefestivals, muzikanten, DJ's en sound crew.

SKYCOMFORT

 

 

In het vliegtuig krijgen we vaak te maken met grote luchtdrukverschillen vnl. tijdens het opstijgen en het dalen. Dit geeft vaak een hinderlijke druk op de oren of kan zelfs zeer pijnlijk zijn. De SkyComfort oordoppen zorgen ervoor dat de druk op uw oren vermindert, bovendien filteren ze hinderlijke geluiden tijdens de vlucht weg.

 

SHOTKILLER

 

 

De oordoppen ShotKiller van Dreve zijn speciaal ontwikkeld voor schietsporten en jagers. De ShotKiller gaat de impulsgeluiden van schoten dempen.

INDUSTRY

 

 

De Dreve Industry oordoppen zijn bedoeld voor mensen die werken in een lawaaierige omgeving. Ook voor vrijetijdsbestedingen zoals klussen zijn deze oordoppen uitermate geschikt.

CONTACTEER ONS

Niijverheidsstraat 76,

9890 Gavere

Eveline: 0478/08.50.06

Michel: 0478/93.12.86

VOLG ONS

IN SAMENWERKING MET