Gehoorbescherming

GEHOORBESCHERMING

 

.

Onze zintuigen geven kleur aan het dagelijkse leven. We kunnen hierdoor zien, ruiken, voelen, proeven en horen. Dat maakt een boeiend communicatieproces mogelijk.

 

Daarom verdienen onze zintuigen de beste bescherming. Zeker ons gehoor. Een eenmaal opgelopen gehoorbeschadiging is onomkeerbaar!!

 

Harde geluiden: de één kan er gevoelsmatig beter tegen dan de andere. Een grote groep mensen, onder wie muzikanten en concertgangers, genieten er zelfs van. Harde geluiden veroorzaken echter gehoorbeschadiging. Mensen die regelmatig in “lawaaisituaties” verkeren, zeggen dat ze eraan “wennen”. Op een bepaalde manier hebben ze gelijk. Door al het lawaai in de omgeving wordt het gehoor minder en lijkt het alsof u aan het lawaai gewend raakt. In werkelijkheid gaat uw gehoor achteruit en bent u op een dag lawaaidoof.

 

Om uw oren te beschermen, stellen wij u een volledig gamma gehoorbeschermers voor. Deze gehoorbeschermers zijn ideaal voor o.a. motorrijders, muzikanten, concertgangers, doe-het-zelvers, ballonvaarders, bezoekers van motor- en autosportevenementen, deejays en schutters.

 

 

Tips om je kind tegen gehoorschade te beschermen

Bron: Het Laatste Nieuws

ALPINE

 

 

Marktleider in gehoorbescherming en het voorkomen van gehoorschade. Onze brede range aan oordoppen met filters beschermt het gehoor van muzikanten en muziekliefhebbers, zwemmers en waterpoloërs, cabrio- en motorrijders, kinderen, reizigers en doe-het-zelvers. En ze bevorderen een gezonde nachtrust. Onze oordoppen hebben als enige een uniek filtersysteem. Een gebruiksvriendelijke en comfortabele bescherming tegen gehoorschade.

DREVE

 

 

Goede gehoorbescherming is een combinatie van een op maat gemaakte oordop en een filter. Dreve levert op maat gemaakte oordoppen voor elke situatie. Van schietsporten tot rockconcerten, van reizen tot klussen, van motorrijden tot slapen.

ZWEMDOPPEN

 

 

Voor personen met middenoorproblemen (gaatje in het trommelvlies, buisjes) wordt een op maat gemaakte dop ontwikkeld die de gehoorgang hermetisch afsluit tegen water. De oordop is leverbaar in een drijvende of een niet-drijvende materiaalsoort.

CONTACTEER ONS

Niijverheidsstraat 76,

9890 Gavere

Eveline: 0478/08.50.06

Michel: 0478/93.12.86

VOLG ONS

IN SAMENWERKING MET