Stappenplan

STAPPENPLAN

 

 

Stap 1 : NKO bezoek

 

Om recht te hebben op een proefperiode en tussenkomst van de mutualiteit, moet u eerst langs een neus-keel-oorarts (NKO-arts) om een voorschrift. Dat voorschrift blijft een half jaar geldig, u moet dus de proef starten binnen deze periode.

 

Stap 2 : Eerste bezoek hoorcentrum

 

Bij onze eerste kennismaking overlopen we een vragenlijst om na te gaan welke problemen u ervaart en in welke hoorsituaties u zich meestal bevindt. Op deze manier hebben we een evaluatiedocument om later de vorderingen met uw hoortoestel te meten.

 

Na verschillende onderzoeken geven we u advies omtrent de mogelijkheden en worden er voorbereidingen getroffen om de proefperiode op te starten.

 

Stap 3 : Proefperiode

 

Tijdens het tweede bezoek kan u het hoortoestel op proef komen halen om in uw eigen omgeving uit te proberen. We stellen het toestel af volgens uw wensen en behoeften, en leggen ook duidelijk uit hoe u het hoorapparaat moet gebruiken.

 

De proefperiode duurt minstens twee maanden en net zolang tot u al dan niet tevreden bent.

 

Stap 4 : Controle

 

Na minstens twee weken proefperiode komt u terug op controle. U weet ons te zeggen wat goed of minder goed is verlopen en waar eventueel nog bijstellingen dienen te gebeuren. Nadien neemt u het apparaat terug mee om het in uw eigen omgeving verder uit te testen.

 

Stap 5 : Aankoop hoortoestel(len)

 

Als u tevreden bent met uw appara(a)t(en) en ze wil aankopen, brengen wij de nodige documenten in orde met het ziekenfonds.

 

Follow-up

 

Elke drie tot zes maanden moet u terugkomen om het apparaat te laten nazien en indien nodig te laten bijregelen. Om de zes maanden heeft u ook recht op een pakje batterijen (en dit gedurende de servicetijd die u gekozen heeft. Deze actie geldt niet voor ziekenfondstoestellen.).

 

 

CONTACTEER ONS

Niijverheidsstraat 76,

9890 Gavere

Eveline: 0478/08.50.06

Michel: 0478/93.12.86

VOLG ONS

IN SAMENWERKING MET