Hoorhulpmiddelen

HULPMIDDELEN

 

.

Op tijd en op een aangename manier wakker worden, de dag plannen zonder stress, bezoekers ontvangen, praten met vrienden aan de telefoon of rond de tafel, een TV-programma volgen of de radio beluisteren...

 

Met de communicatiehulpmiddelen voorgesteld door de firma Veranneman zijn alle zorgen verdwenen.

 

Wij bieden volgende hulpmiddelen aan:

 

  • LISA- draadloze signaleringssytemen
  • Flits- en trilwekkers
  • TV-hoorsystemen
  • Telefoons met versterking
  • Telefoonversterkers
  • Communicatiesystemen
  • Ringleidingsinstallatie

LISA- draadloze signaleringssystemen

 

 

Draadloze lisa-signaleringssytemen zetten akoestische signalen, bvb. het bellen aan de voordeur of het rinkelen van de telefoon, om in lichtflitsen of trilimpulsen. Waar u zich ook in huis of buiten bevindt, u hoeft geen enkel signaal meer te missen. De installatie blijft beperkt tot enkele handelingen, een ingewikkelde bekabeling is niet nodig.

FLITS- EN TRILWEKKERS

 

 

Ons gamma omvat een ruime waaier aan comfortabele flits- en trilwekkers en tevens reiswekkers (timers) in een aantrekkelijk design. Voor thuis en onderweg. Lichtflitsen, die u ook met gesloten ogen opmerkt, of trilimpulsen laten u op een overduidelijke manier weten dat het tijd is om op te staan. Goedemorgen.

TV-HOORSYSTEEM

 

 

U kiest via uw draadloos TV-hoorsysteem gewoon uw persoonlijk volume, onafhankelijk van de instelling op het televisietoestel. U hoort uw favoriete uitzendingen in de hoogste stereokwaliteit en net zo luid als u het wenst. U stoort niemand want alleen u hoort het ingestelde volume (tot +125dB). Heel dicht bij uw oren, via een vederlichte oortelefoon met kinbeugel of direct via uw hoorapparaten.

TELEFOONS MET VERSTERKING

 

 

Onze telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een verminderd gehoor. Comfort wordt gecombineerd met de modernste audiologische technologie, wat vooral de verstaanbaarheid aanzienlijk verhoogt.

TELEFOONVERSTERKER

 

 

In een handomdraai geeft u uw telefoon een extra portie volume. Telefoonversterkers bieden gesprekscomfort thuis, in hotels of bij het gebruik van openbare telefoons.

COMMUNICATIESYSTEEM

 

 

Communicatiesystemen voor gebruikers van hoorapparaten maar ook voor iedereen die in moeilijke akoestische omstandigheden alles klaar en duidelijk wil verstaan. Iedereen kent wel situaties waarin het moeilijk is om andere personen te verstaan. Niet alleen mensen met een gehoorverlies of gebruikers van hoorapparaten hebben problemen om te verstaan wat er gezegd wordt in de wirwar van stemmen in drukke ruimtes. Communicatiesystemen zorgen ervoor dat u alles duidelijk kunt verstaan, ook in moeilijke akoestische omstandigheden.

RINGLEIDINGINSTALATIE

 

 

Wilt u privéruimtes uitrusten met een ringleidinginstallatie, kleine of middelgrote conferentieruimtes of zalen tot een oppervlakte van 1200m²? Wij helpen u graag met een gekwalificeerde service. Van deskundig advies, materiaalkeuze en planning tot installatie en inwerkingstelling van de ringleidinginstallatie.

 

Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment van onderdelen voor het effectieve gebruik van ringleidinginstallaties.

 

CONTACTEER ONS

Niijverheidsstraat 76,

9890 Gavere

Eveline: 0478/08.50.06

Michel: 0478/93.12.86

VOLG ONS

IN SAMENWERKING MET